Altijd in het blikveld

Onze Stickerbag™ is écht iets unieks. Uniek in kwaliteit, uniek in veelzijdigheid en gebruiksgemak, maar vooral uniek op het gebied van personalisering. Niet overheersend, maar juist subtiel en ingetogen. Hij draagt met gemak een 15” laptop en heeft aan de zijkant een USB oplaadpunt voor je mobiele telefoon. Ideaal om te geven als eindejaarsgeschenk en je relaties blij te maken met de perfecte tas voor dagelijks gebruik én exposure.

Een rugzak die je naam perfect draagt

Deze veelzijdige rugzak van 45 x 33 x 13 cm biedt gevoeg ruimte voor een 15,6″ laptop. De tas is licht in gewicht met slechts 900 grams maar doet niet onder in comfort dankzij de ademende padding op de schouderbanden en rug. De tas biedt diverse vakjes om alles overzichtelijk in op te bergen. En, ben je onderweg en heb je stroom nodig? De tas is voorzien van een handige USB-port (powerbank niet inbegrepen).

What makes the sticker stick?

De stickers die worden gebruikt voor de personalisatie van de koffer zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl. Op de digitale druk wordt een glans laminaat aangebracht. Deze combinatie zorgt ervoor dat de stickers van dusdanige kwaliteit zijn dat ze bestendig zijn tegen vuil, krassen- en stoten van buitenaf. Om de stickers nog verder te beschermen worden ze op de koffer ‘ingelegd’, er zit een kleine verdieping op de voorzijde van de koffer waar de sticker precies inpast.

Druktechniek

De stickers voor onze STICKERCASE™ worden digitaal, in full color gedrukt. De kleur van de koffer kan hiermee worden benaderd, maar is door verschil in techniek en materiaal nooit 100% gelijk aan de kleur van de koffer. Vraag naar de mogelijkheden.

Get in touch

Wil je meer informatie ontvangen over onze stock items en de vele mogelijkheden die we je kunnen bieden? Wil je binnen 24 uur een prijs in je mail ontvangen? Of ben je benieuwd hoe een design speciaal voor jou er uit zien op een koffer? Neem dan contact met ons op door te bellen, mailen of onderstaand formulier in te vullen. Graag tot snel!

    CONTACT INFO