P(l)akkende boodschap

Bent u op zoek naar een koffer die u kunt personaliseren? En die al vanaf een klein aantal, snel en vanuit voorraad te leveren is? Dan heeft u nu gevonden wat u zocht.

Stickercase™. Een lichtgewicht koffer die is voorzien van een krachtige vinyl sticker, die volledig wordt bedrukt zoals u dat wilt. Of het nu om een afbeelding, een bedrijfsnaam of een logo gaat, Stickercase™ zorgt ervoor dat het blijft plakken. Letterlijk en figuurlijk. Verkrijgbaar in 3 formaten

Stickercase™ is ideaal als promotie-item, als verpakking voor uw kerstpakket, als activatie item of gewoon als koffer voor uw volgende bedrijfsuitje. De mogelijkheden zijn oneindig.

De handbagagekoffer die graag onder de plak zit

Verkrijgbaar in 3 formaten

Stickercase Handbagage mini
Lichtgewicht koffer van 2,5 kg. Koffer is 45 x 33 x 20 cm. Inhoud 33 ltr.
Stickercase Handbagage
Lichtgewicht koffer van 2,8 kg. Koffer is 54 x 37 x 20 cm. Inhoud 40 Ltr.
Stickercase Reiskoffer
Lichtgewicht koffer van 2,8 kg. Koffer is 65 x 24 x 20 cm. Inhoud 68 Ltr.

  • De koffer is gemaakt van ABS/PC, een sterk materiaal met lange levensduur.
  • De handbagagekoffers zijn 100% geaccepteerd als handbagage.
  • De handbagage Mini wordt op dit moment gratis toegelaten bij de budget airliners.
  • Wij bieden 2 jaar garantie op die koffer.
  • De koffer is leverbaar in maar liefst 9 kleuren.
  • Het cijferslot en de 4 soepele wielen zorgen voor optimaal reiscomfort.

What makes the sticker stick?

De stickers die worden gebruikt voor de personalisatie van de koffer zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl. Op de digitale druk wordt een glans laminaat aangebracht. Deze combinatie zorgt ervoor dat de stickers van dusdanige kwaliteit zijn dat ze bestendig zijn tegen vuil, krassen- en stoten van buitenaf. Om de stickers nog verder te beschermen worden ze op de koffer ‘ingelegd’, er zit een kleine verdieping op de voorzijde van de koffer waar de sticker precies inpast.

Druktechniek

De stickers voor onze STICKERCASE™ worden digitaal, in full color gedrukt. De kleur van de koffer kan hiermee worden benaderd, maar is door verschil in techniek en materiaal nooit 100% gelijk aan de kleur van de koffer. Vraag naar de mogelijkheden.

Get in touch

Wil je meer informatie ontvangen over onze stock items en de vele mogelijkheden die we je kunnen bieden? Wil je binnen 24 uur een prijs in je mail ontvangen? Of ben je benieuwd hoe een design speciaal voor jou er uit zien op een koffer? Neem dan contact met ons op door te bellen, mailen of onderstaand formulier in te vullen. Graag tot snel!

    CONTACT INFO