P(l)akkende boodschap

Bent u op zoek naar een handbagagekoffertje die u kunt personaliseren? En die al vanaf een klein aantal, snel en vanuit voorraad te leveren is? Dan heeft u nu gevonden wat u zocht.

Stickercase™. Een lichtgewicht handbagagekoffertje die is voorzien van een krachtige vinyl sticker, die volledig wordt bedrukt zoals u dat wilt. Of het nu om een afbeelding, een bedrijfsnaam of een logo gaat, Stickercase™ zorgt ervoor dat het blijft plakken. Letterlijk en figuurlijk.

Stickercase™ is ideaal als promotie-item, als verpakking voor uw kerstpakket, als activatie item of gewoon als koffertje voor uw volgende bedrijfsuitje. De mogelijkheden zijn oneindig.

Het handbagagekoffertje dat graag onder de plak zit

Lichtgewicht koffer van 2,4 kg. Koffer is 54 x 37 x 20 cm incl. de handles en de wielen, met een inhoud van 33 liter. De koffer is gemaakt van ABS/PC, een sterk materiaal met lange levensduur. De koffer is 100% geaccepteerd als handbagage. Wij bieden 2 jaar garantie op die koffer. De koffer is leverbaar in maar liefst 10 kleuren. Het cijferslot en de 4 soepele wielen zorgen voor optimaal reiscomfort.

What makes the sticker stick?

De stickers die worden gebruikt voor de personalisatie van de koffer zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl. Op de digitale druk wordt een mat of glans laminaat aangebracht. Deze combinatie zorgt ervoor dat de stickers van dusdanige kwaliteit zijn dat ze bestendig zijn tegen vuil, krassen- en stoten van buitenaf. De stickers zijn te vergelijken met de stickers die worden gebruikt bij autobelettering. Om de stickers nog verder te beschermen worden ze op de koffer ‘ingelegd’, er zit een kleine verdieping op de voorzijde van de koffer waar de sticker precies inpast. Doordat de sticker daardoor iets naar achter ligt wordt deze nog beter beschermd voor objecten van buitenaf. Op de stickers geldt een garantie van 1 jaar.

Druktechniek

De stickers voor onze STICKERCASETM worden digitaal, in full color gedrukt. De kleur van de koffer kan hiermee worden benaderd, maar is door verschil in techniek en materiaal nooit 100% gelijk aan de kleur van de koffer. We zijn continue op zoek naar verbeteringen in techniek en kleurbenadering, hierdoor kan een re-order langer dan 3 maanden geleden afwijken in kleur. Voor de laatste kleurwaarden om de kleur van de koffer te benaderen kunt u contact opnemen met info@suitsuitinternational.com.

Get in touch

Wil je meer informatie ontvangen over onze stock items en de vele mogelijkheden die we je kunnen bieden? Wil je binnen 24 uur een prijs in je mail ontvangen? Of ben je benieuwd hoe een design speciaal voor jou er uit zien op een koffer? Neem dan contact met ons op door te bellen, mailen of onderstaand formulier in te vullen. Graag tot snel!

    CONTACT INFO