Meld je nu aan en maak kans op een bedrijfsuitje naar keuze t.w.v. € 2.500,-*

Verkopen jullie de komende maanden de meeste STICKERCASES en STICKERBAGS? Dan betalen wij jullie volgende bedrijfsuitje ter waarde van maar liefst € 2.500,-*. Hoe cool is dat?

Maar hoe maken jullie kans?
Heel eenvoudig. Voor elke bestelde STICKERCASE tijdens de actieperiode, ontvangen jullie 3 punten. Voor elke bestelde STICKERBAG maar liefst 5 punten. Daarnaast zullen we tijdens actieperiode nog diverse andere mogelijkheden communiceren, waarmee extra punten verdiend kunnen worden. Het verkoopteam dat aan het einde van de actieperiode de meeste punten heeft verzameld, is de winnaar van het bedrijfsuitje.

Meld je aan via onderstaand formulier. Verzin een schuilnaam, noteer de volledige namen en e-mailadressen van de personen in het verkoopteam en starten maar! Elke 2 weken sturen we een nieuwsbrief met daarin de tussenstand op dat moment. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met; marketing@suitsuitinternational.com of telefoon 035 54 29 125.

*Klik hier voor de actievoorwaarden en de spelregels.

[wpforms id=”1011″ title=”false” description=”false”]

STICKERBAG™

Onze Stickerbag™ is écht iets unieks. Uniek in kwaliteit, uniek in veelzijdigheid en gebruiksgemak, maar vooral uniek op het gebied van personalisering. Niet overheersend, maar juist subtiel en ingetogen. Hij draagt met gemak een 15” laptop en heeft aan de zijkant een USB oplaadpunt voor je mobiele telefoon. Ideaal om te geven als eindejaarsgeschenk en je relaties blij te maken met de perfecte tas voor dagelijks gebruik én exposure. Per stuk leverbaar en binnen 2-3 weken in huis!

STICKERCASE™

Ben je op zoek naar een unieke koffer? Per stuk leverbaar en binnen 2-3 weken vanaf voorraad leverbaar is? Dan ben je opzoek naar onze STICKERCASETM. Een lichtgewicht handbagagekoffertje op vier wielen, verkrijgbaar in 8 aantrekkelijke kleuren, die ervoor zorgt dat je boodschap, logo of bedrijfsnaam blijft plakken. Letterlijk en figuurlijk. Ideaal als verpakking voor een zomerpakket, als activatie item, als personeelsgeschenk of als koffertje voor het volgende teamuitje.