Klaar voor een onvergetelijke zomer

Zodra het nieuws er is dat we weer mogen reizen zullen vliegvelden en accommodaties overspoeld worden door reislustige toeristen die direct hun kans grijpen om op vakantie te gaan. Zie dan nog maar eens je koffer of tas te herkennen in de massa. Wij kunnen je daarbij helpen. 

Met onze unieke STICKERCASETM en STICKERBAGTM krijg je de kans een eigen koffer of tas te ontwerpen. Super herkenbaar en uniek! Al vanaf 10 stuks leverbaar en binnen een aantal weken in huis.  Perfect te gebruiken om je team te laten zien dat je ze support of als billboard tussen al die reislustige toeristen.

STICKERBAG™

Onze nieuwe Stickerbag™ is écht iets unieks. Uniek in kwaliteit, uniek in veelzijdigheid en gebruiksgemak, maar vooral uniek op het gebied van personalisering. Niet overheersend, maar juist subtiel en ingetogen. Hij draagt met gemak een 15” laptop en heeft aan de zijkant een USB oplaadpunt voor je mobiele telefoon. Ideaal om te geven als eindejaarsgeschenk en je relaties blij te maken met de perfecte tas voor dagelijks gebruik én exposure.

STICKERCASE™

Ben je op zoek naar een unieke koffer? Die al vanaf een klein aantal en snel vanaf vooraad leverbaar is? Dan ben je opzoek naar onze STICKERCASETM. Een lichtgewicht handbagagekoffertje op vier wielen, die ervoor zorgt dat je boodschap, logo of bedrijfsnaam blijft plakken. Letterlijk en figuurlijk. Ideaal als verpakking voor een zomerpakket, als activatie item, als personeelsgeschenk of als koffertje voor het volgende teamuitje.

Product information

Get in touch

Wil je meer informatie ontvangen over onze stock items en de vele mogelijkheden die we je kunnen bieden? Wil je binnen 24 uur een prijs in je mail ontvangen? Of ben je benieuwd hoe een design speciaal voor jou er uit zien op een koffer? Neem dan contact met ons op door te bellen, mailen of onderstaand formulier in te vullen. Graag tot snel!

CONTACT INFO