Make your message stick. Literally.

Bent u op zoek naar een uniek item die u kunt personaliseren? En die al vanaf een klein aantal, snel en vanuit voorraad te leveren is? Dan heeft u nu gevonden wat u zocht. Wij bieden hoge kwaliteit producten die volledig omgedoopt kunnen worden naar een eigen stijl. Deze items toveren gegarandeerd een lach op uw gezicht.

Stickercase™. Een lichtgewicht handbagagekoffertje die is voorzien van een krachtige vinyl sticker, die volledig wordt bedrukt zoals u dat wilt. Of het nu om een afbeelding, een bedrijfsnaam of een logo gaat, Stickercase™ zorgt ervoor dat het blijft plakken. Letterlijk en figuurlijk.

Stickerbag™. Een hoogwaardige tas die iedere dag opnieuw zorgt dat de boodschap mooi in zicht is.

Deze, uit voorraad leverbare, producten zijn ideaal als promotie-item, als verpakking voor een (kerst)pakket, als activatie item of gewoon als koffertje voor het volgende bedrijfsuitje. De mogelijkheden zijn oneindig.

STICKERCASE™

Een lichtgewicht handbagagekoffertje die is voorzien van een krachtige vinyl sticker, die volledig wordt bedrukt zoals u dat wilt. Of het nu om een afbeelding, een bedrijfsnaam of een logo gaat, Stickercase™ zorgt ervoor dat het blijft plakken. Letterlijk en figuurlijk.

STICKERBAG™

Onze Stickerbag™ is écht iets unieks. Uniek in kwaliteit, uniek in veelzijdigheid en gebruiksgemak, maar vooral uniek op het gebied van personalisering. Niet overheersend, maar juist subtiel en ingetogen. Hij draagt met gemak een 15” laptop en heeft aan de zijkant een USB oplaadpunt voor je mobiele telefoon. Ideaal om te geven als eindejaarsgeschenk en je relaties blij te maken met de perfecte tas voor dagelijks gebruik én exposure.

Get in touch

Wil je meer informatie ontvangen over onze stock items en de vele mogelijkheden die we je kunnen bieden? Wil je binnen 24 uur een prijs in je mail ontvangen? Of ben je benieuwd hoe een design speciaal voor jou er uit zien op een koffer? Neem dan contact met ons op door te bellen, mailen of onderstaand formulier in te vullen. Graag tot snel!

    CONTACT INFO